Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Afričan si v Brně vyložil kufry na zastávku a odjel, zmátl tím postávající Indy

Netradiční případ se odehrál ve středu večer u tramvajové zastávky Nové sady v Brně. Z šaliny tam vystoupil student z Ghany, na ostrůvek vyložil cestovní zavazadla a zase pokračoval týmž spojem dál. Celé události nevěřícně přihlížel mladý pár z Indie, díky kterému nakonec podařilo celou záhadu vysvětlit.

Svědci události se obrátili na kolemjdoucí, který vše nahlásil strážníkům. Přivolaná hlídka si obstarala kamerové záznamy a nakonec se jí podařilo kuriózní situaci vysvětlit.


Cestující si své kufry vynesl z tramvaje a do vozidla se vzápětí vrátil pro další tašky. Měl je ale příliš daleko od dveří, a tak řidič nemohl předjímat jeho záměr, zavřel dveře a odjel k hlavnímu nádraží. Dohledové centrum na nahrávkách objevilo i okamžik, kdy majitel kufrů v Nádražní ulici vystoupil, postával tam, a po krátkém váhání se vydal zpět k Novým sadům, kam už ovšem nedošel,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.


Zanedlouho také strážníci zjistili, že neznámý zapomnětlivec je mladík z Ghany, v moravské metropoli studuje vysokou školu a ve městě pobývá na hotelu. Po těchto informací už pro hlídku nebyl problém nešťastníka najít a předat mu zavazadla zpět.


Svůj pokoj jim mladý Ghaňan otevřel už v domácím oblečení. Poznamenal, že cestou zpět ke svým kufrům zabloudil a postupně se smiřoval, že už se s nimi neshledá. Strážníkům několikrát poděkoval,“ uvedl Ghanem. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Brno, kufr, Ghana, Strážníci, Zavazadla, Indie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Afričan si v Brně vyložil kufry na zastávku a odjel, zmátl tím postávající Indy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.