Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Blikanec muže ze Znojemska. Vypil pivo a pořezal kamarádovi krk

Tragédií málem skončil domácí večírek dvou mužů v obci na Znojemsku. Jednoho z účastníků akce, na které se pilo pivo, totiž popadl doslova amok. Vzal nůž a pořezal svého známého, který útok naštěstí přežil díky včasnému zásahu svědků a zdravotníků.

Do křížku se dvojice dostala na konci ledna kvůli zdánlivé banalitě. Později napadený muž si totiž položil pivo nebezpečně blízko notebooku svého 31letého kamaráda s kriminální minulostí, což vyvolalo spor. Po krátké roztržce se posezení ukončilo. Celý konflikt však měl ještě dohru. Pivem posilněný muž se totiž rozhodl vrátit ke svému parťákovi, vzal nůž a pořezal jej na krku. 

Poté se vrátil zpět domů a s rukama od krve oznámil svědkům, co se stalo. Svědci hned doběhli k místu incidentu a poskytli silně krvácejícímu muži první pomoc,“ popsal policejní mluvčí Pavel Šváb.

Krvácející muž navíc stihl přes sociální síť napsat kamarádce, která mu zavolala záchranku. Později si napadeného převzali do péče lékaři, kteří jej úspěšně operovali. Celý případ vyšetřují jihomoravští policisté jako pokus o vraždu. Agresorovi hrozí až dvacet let za mřížemi. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Policie, Vražda, Nůž, Znojemsko, pivo, okres Znojmo, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blikanec muže ze Znojemska. Vypil pivo a pořezal kamarádovi krk  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.