Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Šofér bez řidičáku, zato nejspíš posilněný drogami, uháněl před policisty. Zastavil ho až kruhový objezd

Pravděpodobně zdrogovaný šofér ujížděl policistům bez řidičáku. Vysokou rychlostí se snažil prosvištět do bezpečí, jeho plán mu ale překazil kruhový objezd. Řidič u sebe vezl ještě i sáček s krystalickou látkou a odmítl test na drogy. Případem se zabývá policie.

Ve středu krátce po 13. hodině pronásledovali znojemští policisté nepoučitelného šestatřicetiletého šoféra. Dopravní hlídce začal ujíždět okamžitě, kdy zahlédl modrý maják. Sešlápl plyn a řítil se městem i poli 140 kilometrovou rychlostí. Drama ukončil až příliš rychlý průjezd kruhovým objezdem, kterým řidič nezvládl prosvištět jako doposud rovnými silnicemi, a dostal smyk. Díky tomu pak s neovladatelným autem narazil do vyvýšeného náspu. 

Ani to ale řidiči nestačilo, aby úprk vzdal. Naopak, z nabouraného auta spěšně vylezl a chtěl se dát na útěk po svých. To mu ale policisté nedovolili a s pistolemi v rukách ho donutili, aby si lehl na zem. Řidič chtěl ještě zahodit sáček s podezřelou krystalickou látkou, tu teď bude policie zkoumat. Řidič se totiž odmítl nechat otestovat na drogy.  

Navíc bylo zjištěno, že má vysloven pětiletý zákaz řízení motorových vozidel, a to až do roku 2022. V případě odsouzení mu tak za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání hrozí dvouletý pobyt za mřížemi.“ upřesnil mluvčí policie Petr Vala. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, šofér, řidič, drogy, znojemsko, droga, kruhový objezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Šofér bez řidičáku, zato nejspíš posilněný drogami, uháněl před policisty. Zastavil ho až kruhový objezd  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.