Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Výtržník konzultoval poškození auta s předměty v okolí

Zdrogovaný muž poničil auto pracovníka dopravního podniku města Brna a krom přivolaných strážníků se snažil komunikovat i s předměty okolo sebe. Jeho následná agrese ho ale dostala až na záchytku.

Opravdu zajímavé odpoledne měli ve středu pracovníci brněnského dopravního podniku. Všimli si totiž v areálu neznámého muže, jak kope do věcí kolem sebe a šermuje rukama. Protože se jeho agrese stále stupňovala, zavolali raději na linku 156. 

Přivolaní strážníci pak skutečně před vstupní branou zahlédli šestadvacetiletého muže, se kterým se pokusili komunikovat. Ten ale napadal kolemjdoucí a místo strážníků si k debatě zvolil okolní neživé předměty. Hlídce se pak přiznal, že k jeho nevysvětlitelnému stavu, kdy dokonce poničil auto jednoho ze zaměstnanců, ho dohnaly drogy.

Podle zaměstnanců poškodil na několika místech osobní automobil jednoho z pracovníků. Protože se jeho agrese stupňovala a chování bylo značně nepředvídatelné, za asistence hlídky zamířil sanitkou na záchytnou stanici. Strážníci měli podezření, že se mohl dopustit trestného činu, a případ proto předali republikovým policistům." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Agresor, výtržník, Brno, mpb, strážníci, záchytka, Dopravní podnik města Brna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výtržník konzultoval poškození auta s předměty v okolí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.