Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž se na ulici v Brně snažil vyměnit baterii nepojízdnému autu. Strážníci zjistili, že ho ukradl

Nevšední rozuzlení případu krádeže auta mají na svědomí brněnští strážníci. Ti uviděli při obhlídce Židenic muže, jak se sklání u odstaveného vozidla a pod kapotou něco montuje. Muž jim na dotaz odpověděl, že se snaží vyměnit baterku. Po chvíli však strážníci zjistili, že jde o kradené auto.

Nečekaný zvrat nabrala v sobotu dopoledne běžná kontrola Židenic, kdy si hlídka strážníků všimla auta odstaveného na chodníku. U škodovky stál muž s nářadím v ruce skloněný nad motorem a strážníkům řekl, že se vozidlo s pomocí náhodného kolemjdoucího už předtím pokoušel roztlačit.

Když se to ale nepodařilo, dvaatřicetiletý muž se rozhodl vyměnit baterii. „Na dotaz hlídky, zda je auto s firemním logem jeho, strážníkům odvětil, že si ho údajně půjčil od kamaráda, jeho jméno a bližší údaje však sdělit nedokázal," uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Strážníci pojali podezření a rozhodli se auto ověřit. Vzápětí zjistili, že vůz je nahlášen jako kradený. „Muž se ke krádeži přiznal,  strážníci proto přivolali Policii České republiky a muže jim předali jako podezřelého z trestného činu," uzavřela Skřivánková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky krádež, Brno, Židenice, auto, výměna baterie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se na ulici v Brně snažil vyměnit baterii nepojízdnému autu. Strážníci zjistili, že ho ukradl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.