Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Zářil jako vánoční kometa. Řidič s drogami v přihrádce ujížděl před policisty, až za ním létaly jiskry

Místo Vánoční komety na Brněnsku tmu rozzářily jiskry. Jednatřicetiletý šofér tady totiž ujížděl před policisty a nezvládl projet zatáčkou, kdy zavadil o svodidla. S poničenou pneumatikou ale ujížděl dál, až za ním létaly jiskry. Testy na drogy sice odmítl, s sebou si ale vezl v sáčku půl gramu amfetaminu.

Těsně před Štědrým dnem se večerem proháněl po silnicích řidič ve Fabii. Vysokou rychlostí prosvištěl okolo Hustopečských policistů, když projížděl obcí Kašnice směrem na Brno. Na znamení, aby zastavil, šofér nijak nereagoval a po polní cestě pokračoval na Borkovany. Pak se obratem vrátil na silnici, kde před Těšany jeho jízda skončila.

Závodník bez navigátora nezvládl zatáčku a poničil jak svodidla, tak i své auto. Po krátké chvíli jízdy už auto s poničenou pneumatikou odstavil. Z auta mu pak pomohli policisté, ti v něm poznali jednatřicetiletého muže, který už s podobnou událostí měl své zkušenosti. Alkoholu si řidič sice před jízdou neužil, testy na drogy ale odmítl. Ty k pochopení situace nebyly nutné, v půjčeném autě, které nedopadlo dobře, hlídka našla sáček s bílým práškem.

„Vozidlo měl vypůjčené, policisté při prohlídce nalezli v přihrádce vozu 0,5 gramu bílé krystalické látky, která, jak se později ukázalo , obsahovala amfetamin. Auto bylo na náklady majitelky odtaženo a případ je i nadále v šetření.“ popsal případ mluvčí policie Pavel Šváb. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, drogy, řidič, auto, nehoda, droga, Brněnsko, Štědrý den, Brno, Škoda Fabia, Kašnice, Pavel Šváb, Borkovany, Těšany, kometa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kachle Kachlic

borec????????

Pátek, 1. ledna 2021, 14:45Odpovědět

VIDEO: Zářil jako vánoční kometa. Řidič s drogami v přihrádce ujížděl před policisty, až za ním létaly jiskry  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.