Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj se vydával za doručovatele, důchodkyni okradl o skoro čtyřicet tisíc korun

Neznámy muž využil předvánoční čas a převlečený za poslíčka přesvědčil důchodkyni o tom, že doručuje balíček pro jejího vnuka. Nic netušící žena falešnému doručovateli vyplatila skoro čtyřicet tisíc korun.

Nehezky předvánoční čas zažila čtyřiaosmdesátiletá důchodkyně. Zatím neznámy zloděj využil předvánočního shonu a vydával se za doručovatele. Nic netušící důchodkyni oslovil na ulici s tím, že má pro jejího vnuka balíček. Zloděj se ani nestyděl za doručení balíku si říct o nemalé poštovné a po ženě žádal sedmatřicet tisíc korun.

Muž důchodkyni ochotně doprovodil do jejího domu, kde se mu popařila přímo vloudit do domu ženy. Na místě si pak cenu rozmyslel, a nakonec si řekl o osmatřicet tisíc korun, které mu zatím nic netušící důchodkyně vyplatila. Zloděj pak ženě ještě nabídl, že jí donese fakturu o zaplacení, ale musí si pro ni zajít do auta. „Když se muž s písemností dlouho nevracel a žena si u vnoučat ověřila, zda si k ní měli něco poslat, pochopila, že byla podvedena a okradena. Případ pak oznámila policistům,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky zloděj, balíček, doručovatel, policie, důchodkyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se vydával za doručovatele, důchodkyni okradl o skoro čtyřicet tisíc korun  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.