Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 30. března 2024  |  Svátek má Arnošt
Bez reklam

Agresivní pes zaútočil v Brně na lidi, strážníci jej museli uspat

Ne příliš příjemný zážitek z procházky si odnesla dvojice, která se vydala do jundrovské chatové oblasti. Zaútočil na ně asi šedesátikilový pes a museli před ním vylézt na stožár. Zvíře bylo tak agresivní, že na místo přijela odchytová služba a psa uspala narkotizační střelou.

Úterní odpoledne připadalo dvojici jako krásný den na procházku v přírodě. To však ještě netušili, co je čeká. Během procházky chatovou oblastí zpozorovali volně pobíhajícího psa bez náhubku. Pes na ně o začátku nepůsobil příliš přátelským dojmem a během chvilky začal být velmi agresivní. Ze strachu o své zdraví se rozhodli vylézt na nedaleký elektrický rozvaděč. Pes poté údajně odběhl.

Během toho, než na místo dorazil strážník odchytové služby s psovody městské policie, se pes rozhodl znepříjemnit odpoledne i jednomu zahrádkáři. Ten se musel před středoasijským pasteveckým psem ukrýt ve své chatce. Zvíře bylo tak agresivní, že se strážník odchytové služby rozhodl psa uspat pomocí narkotizační střely. Majitele zvířete se v danou chvíli nepodařilo zjistit, a tak zvíře se převezlo do útulku městské policie. Strážníci už znají pravděpodobného majitele. Případem se bude zabývat správní orgán,“ uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky pes, agresivita, strážníci, narkotizační střela, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní pes zaútočil v Brně na lidi, strážníci jej museli uspat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.