Počasí dnes27 °C, zítra24 °C
Úterý 25. června 2024  |  Svátek má Ivan
Bez reklam

Opilý řidič vylezl po bouračce z auta a přísahal, že on neřídil

V sobotu večer hlídka strážníků spozorovala auto, které bylo zaparkované uprostřed křižovatky a mělo nabouraný bok. Strážníci si prvně mysleli, jestli řidič nemá zdravotní problém. Při následné kontrole bylo však strážníkům hned jasné, že řidič zdravotními potíži netrpí. Nadýchal přes dvě promile.

Šestačtyřicetiletý muž si vyjel v sobotu večer na projížďku. Ten však v opilosti svou jízdu nezvládl, poničil zaparkované auto a urazil mu zpětné zrcátko. Svou jízdu završil nedaleko parku na náměstí 28. října, kde doprostřed křižovatky zaparkoval své auto. Strážníci, kteří auto uviděli, si prvně mysleli, jestli řidiče nepostihly zdravotní potíže. Když řidič uviděl strážníky, začal se prudce otáčet a málem do nich narazil.

Poté, co hlídka auto zastavila, se z místa řidiče vypotácel opilý muž. Ten však značně nechápal, proč ho hlídka zastavila a snažil se strážníkům vysvětlil, že auto vůbec neřídil. To, že by sám boural, strážníkům popíral.

Přivolaní republikoví kolegové provedli orientační dechovou zkoušku s výsledkem přes 2,4 promile a muže si převzali jako podezřelého z trestného činu,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky řidič, policie, alkohol, boural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič vylezl po bouračce z auta a přísahal, že on neřídil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.