Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Agresor útočil na svou přítelkyni, ujížděl policii a havaroval, poté se chtěl ukrýt v zavřené restauraci

Nejdřív útočil na svou přítelkyni, pak se dal na zběsilý útěk před policisty. Agresora nezastavila ani honička s policisty a dokonce ani autohavárie. Policie ho chytila, až vtrhl do zavřené restaurace a pokoušel se ukrýt. Muž měl zákaz řízení a odmítl testy na drogy.

Včerejší odpoledne se v Medlánkách odehrála scéna jako z akčního filmu. Královopolští policisté vyjeli na popud volání na tísňovou linku, že se do bytu přítelkyně snaží dostat agresivní muž. Než hlídka přijela, situace na místě se naštěstí uklidnila a hrubián se z bytu snažil se sbalenou taškou uprchnout pryč. Když ale policisté odjížděli, stejného muže si znova všimli postávat venku, jak se před policisty skrývá a chová podivně. 

Policisté ho proto chtěli dojet a prověřit. Řidič ve Škodovce ale znenadání šlápl na plyn a začal zbesile ujíždět. Poměrně krátká, ale velmi nebezpečná honička skončila už v nedaleké Kytnerově ulici. Šofér podcenil své řidičské dovednosti a v při průjezdu zatáčkou dostal smyk. S neovladatelným autem přejel přes chodník a tvrdě narazil do přístřešku pro kontejnery. Ačkoli nehoda vypadala děsivě, nikdo se naštěstí nezranil, chodník byl totiž v době nehody prázdný. 

Ani po této události se ale muž nechtěl policii vzdát. Rychle vyskočil ze zničeného auta a dal se na útěk. Doslova vtrhl do zavřené restaurace, kde se nejspíš chtěl ukrýt. Tam ho ale hlídka zpacifikovala. 

„Policisté záhy zjistili, že výtečník má mít vysloven platný zákaz řízení. A vše pak završil tím, že se hlídce bezdůvodně odmítl podrobit testu na drogy. Předběžná škoda byla na místě dopravními policisty vyčíslena na 135 tisíc korun.“ doplnil mluvčí policie Petr Vala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, havárie, drogy, agresor, brno, restaurace, ŠKODA AUTO a.s., Medlánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Agresor útočil na svou přítelkyni, ujížděl policii a havaroval, poté se chtěl ukrýt v zavřené restauraci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.