Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena v Brně upozorňovala na blížící se apokalypsu, před démony se schovávala na zemi

Čtyřiatřicetiletá žena se vydala do brněnské stavební firmy varovat zaměstnance před koncem světa. Na zemi se schovávala před démony a své doklady schovala pod obytný kontejner. Přivolaný lékař nechal ženu, po které bylo dříve vyhlášeno pátrání, převést na psychiatrii.

Na linku 156 se úterý dopoledne obrátil pracovník brněnské firmy sídlící na jihu města. Rozrušený uvedl, že v areálu pobíhá zmatená žena, která údajně varuje zaměstnance před blížící se apokalypsou. Strážníci proto neváhali a vydali se zaměstnancům i nebohé ženě pomoci. 

Čtyřiatřicetiletá žena seděla při příjezdu městské policie na zemi u vstupu do areálu a strážníkům po chvíli prozradila, že očekává konec světa a schovává se před démony. Své doklady prý nastrkala pod stavební buňku, u které seděla. Strážníci proto zavolali pracovníky firmy s visokozdvižným vozíkem, aby obytný kontejner nadzvedli a osobní dokumenty zpod něj vytáhli. 

„Hlídka poté zjistila, že jde o pohřešovanou ženu a ihned kontaktovala republikové policisty. Přivolaný doktor pak rozhodl o jejím převozu do psychiatrické nemocnice.“ doplnila mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky apokalypsa, Brno, strážníci, mpb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Courville Chlupitz

vYsokozdvižný vozík, prosím!

Středa, 23. září 2020, 16:55Odpovědět

Žena v Brně upozorňovala na blížící se apokalypsu, před démony se schovávala na zemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.