Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z tunningového festivalu si zloděj odvezl mobilní latrínu

Policisté mají před sebou kuriozní případ. Z tunningového festivalu aut a motorek zmizela přenosná toaleta. Bizarním lupem si zloděj přišel k záchodu za 25 tisíc. Krom ukradené latríny policisté řešili i alkohol za volantem.

Zloději se bohužel občas neštítí opravdu ničeho. Jeden takový expert byl pravděpodobně na vyškovském letišti, kde se o víkendu konala TUNNING MOTO PARTY. Ačkoli bychom na podobné akci nejspíš čekali zmizení nějakého motorového krasavce na kolech, neznámému zloději postačilo pojízdné WC.

Nenechavec si plastovou latrínu vyhlédl už den před konáním akce a z příjezdové cesty si svůj lup odvezl ještě za čerstva. Pořídil si tak praktický suvenýr v hodnotě 25 tisíc.

Holky, mašiny a alkohol

Krom kuriozní krádeže řešili policisté také alkohol v dopravě. I když byla kvůli bezpečnostním opatřením a virové nákaze účast  menší, i tak se našli hned čtyři hříšní řidiči. 

„Tři měli pozitivní dechovou zkoušku, z toho dva kolem hodnoty 0,8 promile, jeden 0,4 promile. Jeden z řidičů vyrazil na silnici odhodlaně bez registračních značek. Tyto přestupky bude projednávat správní orgán." doplnila mluvčí policie Alice Musilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Tunning, auto, moto, krádež, zloděj, latrína, wc, alkohol, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z tunningového festivalu si zloděj odvezl mobilní latrínu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.