Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý řidič rychlou jízdou přes Brno překvapil strážníky i sám sebe

Mladý řidič si vyjel na projížďku po Líšni bez dokladů a dodržovat padesátku v městě mu nepřišlo podstatné. Při kontrole strážníky se navíc tvářil velmi překvapeně, když mu naměřenou rychlost oznámili. Mladého závodníka si převzali státní policisté.

Hlídka městské policie dohlížela ve čtvrtek večer na řidiče a dodržování rychlosti v Líšni. Řidiči v Trnkově ulici předepsanou padesátikilometrovou rychlost dodržovali, jeden z nich se ale stanovenou padesátku rozhodl ignorovat. V hustém provozu šlápl na plyn a vyhnal tachometr na stovku. 

Strážníci mladého závodníka proto zastavili a o prohřešku ho informovali. Mladík byl informací velmi překvapen a tvrdil, že si ručičky na tachometru nevšiml. Nevšiml si nejspíš ani toho, že nemá řidičák ani jiné doklady. Strážníci si tedy na pomoc zavolali státní kolegy.

„Protože řidič překročil rychlost v obci o více než čtyřicet kilometrů v hodině, bude se případem dále zabývat správní orgán. Mladému muži tak hrozí pokuta od pěti tisíc korun do deseti tisíc korun, zákaz řízení na půl roku až jeden rok a automaticky mu bude připsáno pět bodů.“ doplnila mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Brno, strážníci, rychlá jízda, mpb, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič rychlou jízdou přes Brno překvapil strážníky i sám sebe  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.