Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dva opilí mladíci v Brně přemisťovali dopravní značky, jednoho z nich strážníci prohnali až na záchytku

Alkoholem posilnění mladíci se rozhodli pořádně zamotat hlavu také řidičům a vydali se do Štýřic provádět neplechy. Na jednom z úseků začali přemisťovat dopravní značky. Před strážníky se snažili utéct, ti je ale velmi rychle dostihli. Starší ze šprýmařů nadýchal dvě a půl promile a skončil na záchytce.

Dvojice mladých mužů si na úterní den vybrala vcelku kuriózní a nebezpečnou zábavu. Vydala se do Štýřic, kde se mladíci vrhli na hru Škatulata hejbejte se. Nepřemisťovali se sle oni samotní, jejich středem zájmu se staly přenosné dopravní značky. Náhodný svědek proto rychle zavolal strážníky městské policie, chybějící nebo chybné značky by mohly způsobit velké neštěstí.

Vyslaná hlídka dvojici přemisťující dopravní značení velmi rychle zahlédla. Oba mladí muži se poté, co si strážníků všimli, dali na útěk, daleko však nedoběhli. Už po pár metrech je hlídka dohnala a vyžadovala po nich vysvětlení. To ale jedadvacetiletý a pětadvacetiletý muž podat nedokázali. K nevysvětlitelné zábavě je ale pravděpodobně pošťouchl alkohol.

„U staršího z nich přinesla dechová zkouška výsledek 2,5 promile alkoholu, a tak skončil na záchytné stanici. Strážníci zprostředkovali navrácení značek na původní místa a případ předali k dořešení správnímu orgánu." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay

Štítky Strážníci, mpb, Brno, dopravní značky, alkohol, dopravní značka, záchytka, Štýřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva opilí mladíci v Brně přemisťovali dopravní značky, jednoho z nich strážníci prohnali až na záchytku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.