Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž na benzince brutálně mlátil a kopal mladou ženu, skončila v nemocnici

Osmadvacetiletý násilník brutálně mlátil mladou ženu u čerpací stanice. Svědek události rychle zavolal strážníky, kteří násilníka téměř okamžitě dopadli. Mladá žena skončila v nemocnici.

V pátek večer měla žena, která se vydala k čerpací stanici, velmi nepříjemný zážitek. Na tísňovou linku zavolal muž, který byl svědkem brutálního napadení na benzínce ve východní části Brna. 

Na uvedenou adresu okamžitě vyjely dvě hlídky strážníků a ihned se daly do práce. Údajného osmadvacetiletého agresora, který tam prý opakovaně bil a kopal mladou ženu, strážníci dopadli dřív, než se stihl vzdálit. Pro zraněnou ženu pak přijela sanitka, která ji odvezla do nemocnice. 

„Hlídky městské policie mezitím od svědků zjistily přesný souběh událostí a přivolaly republikové policisty, kteří případ šetří s podezřením na spáchání trestného činu.“ dodal mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky benzínka, napadení, žena, muž, agresor, strážníci, mpb, Brno, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Kalina

Zlý Joza...

Pátek, 21. srpna 2020, 20:30Odpovědět

Etienne Leroux

Všimněte si prosím postupu policie. Nejdříve vyjedou k případu dvě hlídky městské policie, a pak zavolají hlídku státní policie. Takže suma sumárum zaměstnal jeden gauner cca 6 policistů na dobu minimálně 1 hodiny. Tak to je fakt efektivní. Nechápu proč nevyjede prostě hlídka, která má plné pravomoci. K čemu jsou tam statisté od Městské policie, když stejně pak musí volat republikovou policii? Nikdy jsem nepochopil smysl této šaškárny. K čemu je policista, který musí pro dokončení zásahu volat jiné policisty, protože on na to nemá pravomoci?

Úterý, 18. srpna 2020, 08:22Odpovědět

Josef Volfík

Už sedí?

Pondělí, 17. srpna 2020, 20:32Odpovědět

Muž na benzince brutálně mlátil a kopal mladou ženu, skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.