Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníci na poslední chvíli spoutali muže, který chtěl v Brně skočit pod projíždějící vlak

Duchapřítomnost svědka a zásah strážníků vedl v noci na sobotu v Brně k záchraně devětatřicetiletého muže. Ten se chystal skočit pod projíždějící vlak.

Oprávněné obavy o muže, který se pohyboval v těsné blízkosti železniční trati v Starém Lískovci, měl duchapřítomný svědek, který nešťastlivce v noci zpozoroval. Dokonce s mužem navázal kontakt. Ten však mluvil zmateně a bylo zřejmé, že bude potřebovat lékařskou pomoc.

Na místo tak svědek zavolal strážníky, kteří muže zastihli u přejezdu bez závor. Hlídka muže dokázala přesvědčit, aby odešel dál od kolejí. Tím však úspěšná spolupráce skončila.

Muž odpovídal na otázky strážníků nesouvisle a rozrušeně a když se po chvíli rozblikala červená světla signalizující blížící se soupravu, velmi znervózněl. Prohlásil, že skočí pod vlak a pokusil se prosmýknout mezi strážníky a dostat se ke kolejišti.

Strážníci zakročili, muž skončil v poutech. „Devětatřicetiletého muže si převzali přivolaní záchranáři a sanitka ho převezla do psychiatrické nemocnice," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky vlak, sebevražda, muž, strážníci, záchrana, Brno, Starý Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci na poslední chvíli spoutali muže, který chtěl v Brně skočit pod projíždějící vlak  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.