Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

VIDEO: Celostátně hledaný výtržník v Brně rozbil na křižovatce okno autu před ním. Vadilo mu že zastavil na červenou

Trpělivost přináší růže, neurotici zase poškozená auta. Spolujezdci v autě u semaforu se nechtělo čekat, až se zase objeví zelená a ve vzteku, že auto před ním předpisově zastavilo, vyběhl ven a řidiči Citroenu rozbil okno u řidiče. K jeho smůle na sebe ale upozornil dost nevhodným způsobem, přivolaní policisté zjistili, že se jedná o celostátně hledaného zločince.

Rozdílný názor na plynulost provozu měly v neděli odpoledne osádky dvou osobních aut v Heršpické ulici. Spolujezdec, který seděl v autě ve frontě u semaforu se nesmírně rozlítil kvůli tomu, že auto před ním náhle zpomalilo a zabrzdilo. V mžiku vyletěl z vozu, řidiče před sebou začal slovně napadat a pěstmi mlátil do karoserie. Nakonec rozbil okno u řidiče a naštvaně odešel. 

Majitel poškozeného vozu měl obavu, že by řidička, která rozzlobeného spolujezdce vezla, mohla z místa ujet, a tak nacouval až těsně k jejímu mercedesu. I tak ale žena vykličkovala a z křižovatky ujela, aby rozlíceného spolujezdce mohla po pár metrech zase nabrat do auta. Posádka poškozeného auta se vydala za nimi, aby je dostihla.

Mezitím už se na místo vydali strážníci, které přivolala náhodná svědkyně. Jelikož u sebe podezřelý neměl doklady, přivolala na místo hlídka státní policisty. Ti už rozlíceného výtržníka dávno znali, jednalo se totiž o celostátně hledanou osobu. 

„Řidič rozbitého citroenu tvrdil, že jel předpisově a druhý vůz se na něj zezadu tlačil a troubil na něj. Vzhledem k podezření ze spáchání trestného činu a neobjasněným okolnostem celé dopravní situace si případ převzala Policie České republiky.“ dodala luvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mpb

Štítky celostátně hledaný, policie, mpb, auto, agresor, okno, Brno, Citroën, Mercedes-Benz, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Celostátně hledaný výtržník v Brně rozbil na křižovatce okno autu před ním. Vadilo mu že zastavil na červenou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.