Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně se vydal do restaurace, zapomněl tam mobil, peněženku i psa

Co není v hlavě, musí být v nohách. Dvaačtyřicetiletý muž v bystrcké restauraci zapomněl mobilní telefon, peněženku se všemi doklady a dokonce i psa. Na své věci i mazlíčka si naštěstí po nějaké době vzpomněl, a proto se vrátil na místo, kde už na něj čekala jak hlídka strážníků, tak odchytová služba s jeho mazlíčkem.

Velmi roztržitý host se ve čtvrtek večer vydal do jedné bystrcké restaurace, odkud následně odcházel bez celkem podstatných osobních věcí. Při odchodu totiž v podniku hodil na stůl mobil a peněženku, bez kterých v klidu odešel. Před restaurací nechal dokonce i uvázaného psa. 

Překvapená obsluha proto rychle zavolala městskou policii, protože adresu zákazníka nikdo neznal. Do podniku prý chodí velmi výjimečně a v žádném z dokladu nebylo bydliště zmateného muže uvedeno. Za strážníky poté přijela i odchytová služba, aby se o psa postarala a předala ho útulku. 

„Dvaačtyřicetiletý majitel se však vrátil, a tak si zvíře i všechny své věci převzal. Hlídce řekl, že je v restauraci zapomněl. Za porušení vyhlášky o venčení psů jí zaplatil pokutu.“ upřesnil mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Brno, mpb, pes, peněženka, mobil, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně se vydal do restaurace, zapomněl tam mobil, peněženku i psa  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.