Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Klub rváčů na Hlavním nádraží museli rozpustit strážníci. Místo vděku se dočkali sprostých urážek

Pěstní konflikt mezi dvěma muži přišli urovnat strážníci ve středu na Hlavním nádraží. Mladší z mužů ale místo poděkování napadl i strážníky. Vulgárně jim nadával a odsekával. Starší opilý bojovník po ošetření skončil na záchytce.

Dvojice do sebe zaklesnutých mužů si všimli strážníci při středeční večerní kontrole u nákupního centra před hlavním nádražím. Strážci pořádku je od sebe okamžitě oddělili, aby zabránili případným těžším zraněním. S náhlým ukončením boje však nebyl spokojený šestadvacetiletý mladý muž, který začal na strážníky křičet a bezdůvodně je urážet. 

Strážníci se nenechali vyvést z míry a zjišťovali, jestli po předchozím incidentu nepotřebuje ošetřit, to ale odbyl vulgárním odseknutím. Pětapadesátiletý muž, který byl raněný a také značně podnapilý, nakonec skončil po lékařské prohlídce v sanitce na cestě na záchytku.

„Oba muži jsou podezřelí z přestupku proti občanskému soužití, mladší z nich se bude u správního orgánu navíc zodpovídat i ze znevážení úřední osoby.“ dodal mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky bitka, souboj, mpb, Brno, hlavní nádraží, Klub rváčů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klub rváčů na Hlavním nádraží museli rozpustit strážníci. Místo vděku se dočkali sprostých urážek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.