Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Zloděj vykradl v Brně salón krásy, nepoznáte ho?

Policisté pátrají po muži, který vykradl brněnský salón krásy. Do podniku zavítal v běžnou pracovní dobu, využil momentální vytíženosti kosmetiček a nenápadně se vmísil do čekárny. Přestože si ho podezíravá zákaznice změřila nedůvěřivým pohledem, odzbrojil jí pohotovou výmluvou o opravě poškozeného vodovodního potrubí a jakmile odešla, dal se do práce.

Pohotově prohledal liduprázdnou recepci a sebral z ní příruční pokladnu s veškerou hotovostí. Nepohrdl pak ani odloženou peněženkou s platební kartou. Krádeží způsobil celkovou škodu převyšující částku 11 tisíc korun. 

Hledaný muž je ve věku 45 let, měl vypracovanou postavu a vysoký byl přibližně kolem 170 cm. Měl šedivé vlasy a černou bradku. Oblečený byl do černé mikiny s výrazným bílým potiskem, černých šortek a přes rameno měl tmavou tašku.  

Víte, o koho se jedná? „Pomozte nám ho dopadnout a předat spravedlnosti. Máte-li o něm nějaké informace, volejte prosím tísňovou linku 158," vyzval policejní mluvčí Petr Vala.

„V případě dopadení mu hrozí trestní stíhání za trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V krajním případě tak zloději hrozí vězení až na dvě léta," uzavřel Vala.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krádež, příruční pokladna, zloděj, policisté, salón krásy, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

VIDEO: Zloděj vykradl v Brně salón krásy, nepoznáte ho?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.