Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidič při předjíždění dostal smyk na mokré vozovce a narazil do protijedoucího auta. Skončil ve vážném stavu v nemocnici

Při předjíždění dostal řidič Opelu smyk na mokré vozovce a čelně narazil do protijedoucí Octavie. Náraz ho vymrštil z auta, nebyl totiž připoutaný. Ve velmi vážném stavu ho odvezli záchranáři do nemocnice, druhý šofér vyvázl jen s lehkým zraněním.

V sobotu ve večerních hodinách došlo ve Spešově mezi Blanskem a Rájcem Jestřebí k velmi smutné události. Řidič vozidla Opel Zafira předjížděl v nepřehledné zatáčce jiné osobní auto. Silnice ale byla mokrá, a tak se dostal do smyku a přejel do protisměru, kde právě projížděla Octavia. Řidič Opelu bohužel nebyl připoutaný, takže ho náraz vymrštil ven z auta. 

Na místo dorazila sanitka a záchranáři čtyřiatřicetiletého muže převezli s těžkým zraněním do nemocnice. Druhého šoféra převezli s lehkým zraněním. 

„Dechová zkouška byla provedena pouze u řidiče Škoda Octavia, a to s negativním výsledkem. U druhého řidiče vzhledem k rozsahu zranění jí nebylo možno na místě provést, proto policisté nařídili odběr krve. Na vozidlech vznikla předběžná škoda 250 tisíc korun. Nehodu nadále řeší blanenští dopravní policisté.“ doplnila mluvčí policie Lenka Koryťáková. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vážná nehoda, policie, Blanensko, nemocnice, úraz, Opel, Škoda Octavia, Blansko, Opel Zafira, Rájec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič při předjíždění dostal smyk na mokré vozovce a narazil do protijedoucího auta. Skončil ve vážném stavu v nemocnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.