Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Se zhasnutými světly se Peugeot řítil ulicemi Brna a ujížděl strážníkům. Honička skončila pláčem

Dva dvaadvacetiletí opilí lidé se v autě se zhasnutými světly pokoušeli ujet strážníkům, řidiči se stihli i vyměnit. Pronásledování skončilo pláčem, řidič i spolujezdkyně se k alkoholu za volantem přiznali.

Noční služba hlídky strážníků si zažila pěkně rušnou noc. Pod rouškou tmy si do ulic vyjel Peugeot, který znenadání zhasl všechna světla a pozvolna zajel do boční uličky. Stážníkům přišlo toto chování řidiče podezřelé, rozhodli se proto, že počkají, co přijde dál. 

Vůz před nimi se začal nejprve zlehka pohupovat, a potom strážníci zřetelně uviděli dvě siluety, které si v kabině vyměňovaly místa. Ve chvíli, kdy se jeden ze strážníků rozhodl situaci zkontrolovat a otevřel dveře služebního auta, se Peugeot se zhasnutými světly prudce rozjel. 

Pronásledování skončilo přibližně po sto padesáti metrech, kdy vůz zastavil a strážníci pod hrozbou namířené služební zbraně vyzvali dvaadvacetiletého řidiče k vystoupení. Nechali z auta vyjít ven i spolujezdkyni, která neudržela slzy a mezi vzlyky se omlouvala, že je všechno její vina. Oba mladí lidé se přiznali k pití alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška. 

„Celý případ z přelomu týdne nakonec strážníci policistům předali pro důvodné podezření z trestného činu.“ doplnil mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mpb

Štítky Brno, auto, policie, mpb, světla, honička, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Se zhasnutými světly se Peugeot řítil ulicemi Brna a ujížděl strážníkům. Honička skončila pláčem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.