Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Rotvajler povalil seniorku, ta si ošklivě zranila ruku

Hodonínští policisté vyšetřují incident, který se stal v minulých dnech v Dolních Bojanovicích. Majitel domu v obci nechal otevřenou bránu a když kolem stavení procházela postarší žena, z vrat vyběhl rotvajler a chodkyni povalil.

K samotnému pokousání sice nedošlo, následky byly pro ženu i tak velmi nepříjemné. Při pádu na betonový chodník si totiž těžce poranila ruku a musela na operaci. Nyní ji čeká několik týdnů léčby a následné rekonvalescence. Události je nyní v rukou policie.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu Ublížení na zdraví z nedbalosti." uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Jak totiž policisté upozorňují, za svého psa a jeho činy nese vždy odpovědnost majitel. „Mnoho měst a obcí má také obecně závaznou vyhlášku, která upravuje podmínky venčení psů, které také musí majitelé psů dodržovat. K povinnostem při venčení například patří zamezení volného pobíhání na veřejných místech, mít psa na vodítku a používat náhubek," uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky rotvajler, seniorka, napadení, Dolní Bojanovice, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rotvajler povalil seniorku, ta si ošklivě zranila ruku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.