Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Náhodně projíždějící řidič našel u silnice zraněného cyklistu. Policie teď hledá svědky případné nehody

V pondělí se v obci Hrušky stalo neštěstí. Projíždějící řidič tady u silnice našel zraněného cyklistu, který byl zmatený a nedokázal se rozvzpomenout, co se mu stalo. Muže odvezla sanitka do nemocnice a policie teď pátrá po případných svědcích události.

V pondělí 24. února našel náhodně projíždějící řidič u silnice ležet zraněného cyklistu. Policisté od té doby prověřují okolnosti, které se v obci Hrušky na Břeclavské ulici udály. Muž nebyl schopný jednoznačně policistům vysvětlit, co se stalo, a jak se na zem dostal. Policie zraněného muže předali záchranářům, kteří cyklistu převezli do nemocnice k ošetření. 

Policie teď pátrá po případných svědcích, kteří místem mohli projíždět nebo procházet, a muže si všimli ať už jedoucího na kole nebo vedoucího kolo vedle sebe. 

„Pomoci by mohli i řidiči, kteří tudy projížděli a mají záznam z autokamery. Ozvat se nám můžete na telefon 974 632 260 nebo na linku 158.“ prosí veřejnost policejní mluvčí Petr Zámečník. 

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky policie, pátrání, cyklista, Hrušky, nemocnice, zranění, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náhodně projíždějící řidič našel u silnice zraněného cyklistu. Policie teď hledá svědky případné nehody  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.