Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přítel na ni nepočkal a odjel. Mladá žena z pomsty nahlásila krádež auta

Osobní řešitele partnerských problémů si z policistů dělá třiadvacetiletá žena ze Znojemska. Podruhé za rok totiž ze msty zavolala na linku 158 a vymyslela si křivé obvinění vůči partnerovi.

Žena zavolala koncem ledna na linku 158 a ohlásila krádež auta. Policistům řekla, že tam, kde bylo zaparkované, její auto už nestojí.  „Začali jsme se případem zabývat pro podezření z neoprávněného užívání cizí věci," uvedl policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová. Brzy ale vyšlo najevo, že si mladá žena celou záležitost vymyslela.

Ve skutečnosti byla jen naštvaná na přítele, který měl ženu svést. Ten však nečekal a odjel. Ve snaze pomstít se proto zavolala na policii a sehrála divadlo o krádeži auta. „Po zjištění veškerých okolností a informací se ke křivému obvinění přiznala," doplnila mluvčí.

Závěr policisty až tak nepřekvapil. Nebylo to totiž její první křivé obvinění. V podstatě to samé předvedla zhruba před rokem. „Opět tedy bude třiadvacetiletá žena čelit trestnímu stíhání. Podle trestního zákoníku jí hrozí až dva roky odnětí svobody," uzavřela Drahokoupilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky křivé obvinění, znojemsko, krádež, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přítel na ni nepočkal a odjel. Mladá žena z pomsty nahlásila krádež auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.