Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilce strhl zastavující vlak mezi nástupiště a kolej, vyvázl jen s oděrkami

Během včerejšího večera dostal strojvedoucí při zastavování vlaku nepříjemnou zprávu. Údajně prý někdo spadl pod vlak. Podle svědku se opilý muž chtěl opřít o zastavující vlak a ten ho strhl mezi koleje a nástupiště. Vyvázl jen s oděrkami.

O tom, že by u devětapadesátiletého muže včera nestáli všichni svatí, se rozhodně nedá pochybovat. Během včerejška v půl osmé večer dostal strojvedoucí zastavující na zastávce Blansko-město zprávu, že nějaký muž spadl pod vlak. Podle svědka, který vše viděl, byl muž dost opilý. „Ve chvíli, kdy přijížděl vlak, opilec zavrávoral a chtěl se o zastavující soupravu opřít, tato ho však strhla mezi nástupiště a kolej,“ popisuje situaci policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Šťastný opilec byl chvíli po nehodě vytažen zespod vlaku a s lehkými oděrkami odvezen záchranáři. Zatímco strojvedoucí byl naprosto střízlivý, tak muž nadýchal přes dvě a půl promile. „Ne vždy však má opilec takovéto štěstí. Stačilo málo a událost mohla mít tragický následek,“ dodává Lenka Koryťáková. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky opilec, vlak, stržen, záchranáři, Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilce strhl zastavující vlak mezi nástupiště a kolej, vyvázl jen s oděrkami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.