Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladá žena na ulici poznala násilníka, který ji na začátku roku sexuálně napadl a škrtil. Muže teď čeká cela

Letošek nezačal pro mladou ženu z Brna pěkně, na začátku roku ji napadl neznámý muž, který ji sledoval až domů, kde na ni chodbě zezadu zaútočil a dokonce začal škrtit. Díky její paměti na tváře už zločinec nikomu neublíží, muže totiž poznala na ulici a zavolala policii. Pětatřicetiletý násilník podezřelý ze znásilnění se za svůj ohavný čin může těšit na vězeňskou celu.

Po měsíci si mladá Brňanka může oddechnout, i když vzpomínky z příšerné události ji budou ještě dlouho pronásledovat. Její letošní rok začal jako z hororu, když ji na ulici Křenová, kde bydlí, napadl pětatřicetiletý násilník. V podvečer si ji vyhlédl a oslovil, ona však rozhovor rázně ukončila. Muž se s odmítnutím nesmířil a nenápadně se v šeru plížil za ní až k jejímu domu.

Mladé ženě pomohli sousedé

Jakmile vešla do chodby, zezadu na ni zaútočil. Nebohou ženu silně praštil do hlavy a když spadla na zem, začal se po ní sápat. Žena se s chlípníkem dala do boje, to ho od činu neodradilo a začal ji navíc škrtit. 

Usilovné volání nakonec zaslechli sousedé a přispěchali mladé ženě na pomoc. Násilník se dal okamžitě na útěk a po svobodě si vykračoval další měsíc. 

Z náhodného kolemjdoucího se vyklubal starý známý násilník

Teď však muž bude konečně za svůj ohavný čin potrestaný. Díky paměti na tváře zneužitá oběť chlípníka poznala na ulici a pohotově zavolala policii. Muže, který je podezřelý ze znásilnění, tak konečně na ulici Milady Horákové dopadla spravedlnost. Násilník tak na rozsudek čeká ve vazbě. 

„I tak kriminalisté vyšetřující případ uvítají informace případných svědků směřující k objasnění novoročního případu. Policie děkuje za spolupráci. oznámil mluvčí policie Petr Vala.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky násilník, znásilnění, Brno, záchrana, volání, policie, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena na ulici poznala násilníka, který ji na začátku roku sexuálně napadl a škrtil. Muže teď čeká cela  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.