Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neznámý zloděj ukradl z ovocnářství 196 kusů ovocných stromů

Zatím neznámý pachatel ve Strážnici okradl firmu zabývající se prodejem ovocných stromků a okrasných dřevin o 196 kusů ovocných stromů. Škoda byla vyčíslena na šestnáct tisíc korun.

Policisté ze Strážnice ve středu přijali oznámení od firmy zabývající se prodejem ovocných stromků a okrasných dřevin. Podle nich mezi 11. prosincem minulého roku a 29. lednem tohoto roku někdo vnikl do oploceného areálu firmy. „Zde odcizil celkem 196 kusů ovocných stromků převážně odrůdy slivoně a meruňky. Škoda byla vyčíslena částkou přesahující šestnáct tisíc korun,“ říká policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Policisté se teď případem zabývají a žádaji veřejnost o spolupráci. „V souvislosti s touto krádeží žádáme osoby, které by nám mohly k majetkové trestné činnosti poskytnout jakékoliv informace vedoucí k dopadení zloděje či zlodějů, aby nás kontaktovali na telefonním čísle 974 633 540, popř. na bezplatné lince 158.  Za veškeré informace předem děkujeme,“ uvádí policie na svém webu. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky ovocnářství, stromy, krádež, Strážnice, ovocný strom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý zloděj ukradl z ovocnářství 196 kusů ovocných stromů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.