Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Mladý vandal chtěl nejspíš ohromit svou společnici a rozkopal autobusovou zastávku

V bílých teniskách a černém oblečení se asi dvacetiletá dvojice mladých lidí vydala na noční procházku. Mladík s dívkou se procházeli po bílovických ulicích, dokud se mladý muž nerozhodl přebytek energie vybít na obložení zastávky. Způsobil tak škodu přes dvacet tisíc, policie teď po dvojici pátrá.

Devatenáctého října si v Bílovicích nad Svitavou udělala dvojice mladých lidí hezkou večerní procházku, soukromí ale rozhodně neměla. Jejich chování zachytila bezpečnostní kamera, což začalo zajímat i policisty. 

Oba mladí lidé totiž svoji pozornost obrátili k zastávce autobusu v Žižkově ulici. Jeden z nich se po chvíli rozběhl a ve snaze možná zaujmout doprovázenou ženu kopem poškodil plastové obložení zastávky, čímž tamní radnici způsobil škodu přes dvacet tisíc. 

Policie proto hledá asi dvacetiletého světlovlasého mladíka, který má zastávku na svědomí. Na ninju si hrál v černé mikině, tmavých kalhotách a na nohách měl bílé tenisky. 

Jako svědkyni policisty zajímá také jeho společnice, zhruba stejně stará žena střední postavy v černé bundě, černých kalhotách, černým trikem s barevným motivem a v bílých teniskách. 

„Informace vedoucí ke ztotožnění obou osob můžete sdělit buď šlapanickým policistům, nebo na policejní tísňovou linku 158." uvádí mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky zastávka, Bílovice nad Svitavou, policie, vandal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý vandal chtěl nejspíš ohromit doprovázenou dívku a rozkopal autobusovou zastávku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.