Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté pátrají po násilníkovi, který v Brně zezadu napadl a málem znásilnil mladou ženu

Začátkem nového roku oslovil v brněnské Křenové ulici neznámý muž mladou ženu. Ta rozhovor rázně ukončila a muž začal ženu nenápadně sledovat. Jakmile žena vešla do chodby svého domu, tak na ni zezadu zaútočil a začal se po ní sápat.

Na ženu zbaběle zaútočil zezadu, když vešla do chodby svého domu

Opravdu nepěkný měla začátek nového roku mladá žena, kterou oslovil neznámý muž v brněnské Křenové ulici. Žena potenciální rozhovor s mužem rázně ukončila, ale muž se nenechal odradit. Ženu začal nenápadně sledovat až k jejímu domu. „Jakmile napadená vstoupila na chodbu domu, zbaběle zezadu zaútočil. Chlípník ji silným úderem uhodil do hlavy, přičemž napadená upadla na zem a začal se po ní sápat,“ popisuje zbabělcův útok policejní mluvčí Petr Vala. 

Ženu začal škrtit, naštěstí ženino volání uslyšeli sousedé

Žena se muži chtěla samozřejmě vymanit, ale muž podpořil svůj chtíč tím, že ji začal ještě rdousit. Naštěstí souboj i ženino volání o pomoc zaslechli sousedé. Když násilník uviděl sousedy, tak se dal na útěk. „V současné době je tento ohavný případ prošetřován pro podezření ze spáchání závažného trestného činu znásilnění,“ dodává Vala. 

Česky hovořící násilník je ve věku třiceti až čtyřiceti let, tmavé pleti, vysoký zhruba 175 centrimetrů, plnoštíhlé postavy. Má černé, neučesané vlasy, menší pusu a malé uši. Oblečený byl v modré bundě, modrých špinavých džínách a na nohou měl tenisky. 

Na základě výpovědi svědků se policistům podařilo vytvořit portrét neznámého násilníka a zajistit několik důležitých kamerových záznamů. „Víte, o koho se jedná? Ozvěte se na tísňovou linku 158. Popřípadě se můžete také obrátit přímo na brněnské kriminalisty na telefonní lince 974 625 823,“ uvádí policie.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky násilník, znásilnění, Brno, záchrana, volání, dům, chodba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po násilníkovi, který v Brně zezadu napadl a málem znásilnil mladou ženu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.