Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníci budili v šalině namol opilého patnáctiletého chlapce, k dalšímu vyráželi o pár minut později

Pohodovou neděli si chtěli udělat dva patnáctiletí chlapci z Brna. Jednoho z nich museli na tramvajové smyčce na Ečerově budit strážníci. Namol opilý hoch nadýchal přes dvě promile. Pár minut poté vyráželi strážníci do Pisárek. Důvod byl stejný, druhý chlapec však nadýchal o jedno promile méně.

Až do tramvajové smyčky v Ečerově ulici dojel včera odpoledne spící patnáctiletý mladík. Ještě dříve než se ho přivolaným strážníkům podařilo probudit, byl z něj jasně cítit alkohol.

Mladík měl nepřítomný výraz a před hlídkou jen hlesl, že vypil velké množství tvrdého alkoholu. Pravdivost jeho slov vzápětí naznačila dechová zkouška s výsledkem 2,23 promile. Strážníci proto zavolali státní policii a zdravotníky, kteří mladíka sanitkou odvezli do Dětské nemocnice.

Jen o pár minut putoval do stejné nemocnice další zjevně podnapilý patnáctiletý hoch, kterého strážníci uviděli v Pisárkách. Také on přiznal konzumaci tvrdého, v jeho případě přístroj ukázal hodnotu 1,11 promile. „Podle zjištění strážníků mohou mít oba případy souvislost," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, mladíci, šalina, strážníci, Pisárky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci budili v šalině namol opilého patnáctiletého chlapce, k dalšímu vyráželi o pár minut později  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.