Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté pátrají po muži, který drze vlezl za barový pult a servírce ukradl peněženku

Servírka v brněnské pivnici odskočila zapsat ven polední menu. Neznámý pachatel využil příležitosti a vlezl za bar, kde si servírka nechala svou tašku. Zloděj si přišel na osmnáct tisíc korun a policisté po něm stále pátrají.

Okradl ji, když šla zapsat polední menu

Očividně zkušený zloděj využil příležitosti v jedné brněnské pivnici. Servírka si neopatrně odložila svou tašku za barový pult. Zatím neznámý pachatel vlezl za barový pult, když šla servírka na vývěsku napsat polední menu. „Nenápadný poberta bez kolků vešel dovnitř a zamířil přímo za bar. Výtečník nejprve marně hledal nějakou kořist v šuplících pod pokladnou. Nakonec se k němu štěstí obrátilo, jakmile si povšiml si odložené tašky,“ upřesňuje policejní mluvčí Petr Vala. 

Zloděj z ni sebral peněženku a přišel si na osmnáct tisíc korun. V současné době po něm pátrají policisté z oddělení Brno-Žabovřesky. „Jestliže zloděje na přiložených záznamech poznáváte, volejte linku tísňového volání 158, či popřípadě se můžete obrátit přímo na brněnské policisty na telefonní lince 974 624 268,“ dodává Vala. 

       

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, bar, servírka, pivnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po muži, který drze vlezl za barový pult a servírce ukradl peněženku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.