Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bůh vás nemá rad, informoval strážníky agresivní muž před cestou na záchytku

Brněnští strážníci byli v úterý přivolání ke hloučku lidí v Nádražní ulici, kde ležel na zemi napadený sedmašedesátiletý muž. Útočníka našli pomocí kamer. Když ho zadrželi, tak jim muž pokládal filozofické otázky týkající se karmy a odplaty.

S pomocí kamer našli strážníci útočníka během několika vteřin

Brněnští strážníci vyjíždile do Nádražní ulice ke stánku rychlého občerstvení, kde stál hlouček lidí okolo napadeného sedmašedesátiletého muže ležícího na zemi. Muže údajně napadl neznámý útočník a strážníci zavolali záchranáře. „Zatímco strážníci procházeli po nástupištích, pracovníci dohledu z kamerového záznamu zjistili, jak údajný útočník vypadá, a informaci hlídce okamžitě předali. Chycení podezřelého pak bylo díky jejich souhře otázkou několika vteřin,“ říká mluvčí brněnských strážníků Tereza Kadrnožková. 

Opilý katolík se oháněl vírou. Prý nic takového udělat nemohl

Opilý muž se hájil, že do staršího může pouze strčil. Zanedlouho se však strážníkům přihlásilo několik svědků a osmnáctiletý mladík, kterého třicetiletý muž také napadl. „Dechová zkouška s výsledkem 3,2 promile byla signálem k přivolání sanitky záchytu. Třicetiletý muž při čekání hlídce pokládal filozofické otázky týkající se odplaty a karmy a také strážníky ujišťoval, že je prý katolík, takže nic provést nemohl,“ dodává Kadrnožková.

Strážníkům řekl, že je bůh nemá rád

Filozof, katolík a útočník stihl před nástupem do sanitky ještě strážníky informovat o tom, že je bůh nemá rád. Strážníci se však nenechali. „Ti mu zase vysvětlili, že převozem na záchytnou stanici případ nekončí a předvolá si ho ještě správní orgán,“ doplňuje Kadrnožková. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky katolík, napadení, alkohol, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bůh vás nemá rad, informoval strážníky agresivní muž před cestou na záchytku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.