Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž šel na oběd se čtvrt milionem v kapse. Vánoční prémie si teď užijí dva zloději

Během oběda se dvěma zlodějům podařilo získat hotový poklad. Čtvrt milionu korun, které chtěl jednatel společnosti rozdat mezi své podřízené, hbitě a nepozorovaně ukradli z jeho bundy. Vánoční prémie si tak místo poctivých zaměstnanců užijí pěkně vypečení kapsáři.

Bezmoc a zmar místo radosti pocítil jeden jednatel brněnské společnosti.  Jako každoročně se i letos rozhodl, že před vánočními svátky udělá svým zaměstnancům radost formou vánočních prémií. Veselé vánoce si však místo jeho zaměstnanců užijí dva pobertové. 

Muž si v bance vybral téměř čtvrt milionu v hotovosti a před předáním se stavil ještě zasytit do brněnské restaurace. Bundu, ve které finanční dárky pro zaměstance přenášel, přehodil přes židli a pozornost zaměřil na výběr jídla a konverzaci s kolegou. 

Své životní šance se chopili dva strávníci u vedlejšího stolu a v nepozorované chvíli sáhli nic netušícímu muži do kapes. Rychle a nenápadně celý obnos vytáhli a po obědě zmizeli i s prémiemi, které jim nepatřily.

K jejich smůle však restaurace vlastní několik bezpečnostních kamer, z nichž policisté získali záznamy. 

„Na záznamech jsou zachyceni dva muži, kteří mohou svojí případnou svědeckou výpovědí přispět k objasnění tohoto trestného činu. V případě jakýkoliv poznatků tak můžete zkontaktovat policisty z obvodního oddělení  Brno-Komárov na telefonní lince 974 623 678, popř. také na lince tísňového volání 158." oznamuje policejní mluvčí Petr Vala.

Doporučujeme všem, aby si své cennosti ukládali na bezpečné místo, o němž mají dokonalý přehled a nikdy je nespouštěli z očí. Nepozornost se nevyplácí!“ dodává.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky čtvrt milionu, prémie, krádež, policie, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž šel na oběd se čtvrt milionem v kapse. Vánoční prémie si teď užijí dva zloději  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.