Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž znásilnil mladistvou dívku. Hrozí mu až deset let za mřížemi

Ke znásilnění došlo před necelými dvěma týdny v nočních hodinách na Hodonínsku, když se dívka vracela domů. Násilníkovi se nepodařilo dívce sundat oblečení, tak si aspoň vynutil orální uspokojení. O víkendu kriminalisté zadrželi podezřelého jednatřicetiletého může.

Dívku povalil na zem

Ke znásilnění došlo před necelými dvěma týdny zrovna, když se mladistvá dívka vracela v pozdních nočních hodinách domů. Neznámý muž ji během chůze po chodníku pevně chytil a povalil na záda. „Když se muži přes dívčin odpor nepodařilo svléknout její oblečení, tak si alespoň rozepnul kalhoty a požadoval po ní orální uspokojení. To dívka ze strachu udělala. Poté z místa utekla a stejně tak i neznámý muž,“ říká mluvčí policistů Petr Zámečník.

Policistům to oznámil otec dívky. Hned po oznámení njebližší hlídka dojela na místo a pátrala po muži odpovídajícímu dívčinému popisu. „Bylo pravděpodobné, že mohl odjet pryč vozidlem. Policisté zajistili na místě události stopy a snažili se zjišťovat další podrobnosti, které by mohly vést k identifikaci pachatele.,“ dodává Zámečník.

O víkendu policisté muže zadrželi

Případ si převzali kriminalisté, kterým se po několika dnech podařilo zjistit další podrobnosti směřující ke konkrétní osobě. O víkendu policisté zadrželi podezřelého jednatřicetiletého muže.

„Ten se při výslechu k popisovanému skutku doznal a policisté jej obvinili z trestného činu Znásilnění. Zároveň jsme podali návrh na jeho vzetí do vazby, kterému soudce vyhověl a muž tak bude čekat na řádný soud ve vazební věznici,“ doplňuje Zámečník. Muži za znásilnění mladistvé dívky hrozí až deset let za mřížemi.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky znásilnění, mladistvá dívka, vazba, okres Hodonín

Muž znásilnil mladistvou dívku. Hrozí mu až deset let za mřížemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.