Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Krádež koblih prozradila, že je muž trestně stíhán v několika evropských státech

Jednatřicetiletý muž ve čtvrtek v Bubeníčkově ulici bez placení vzal koblihy a energetický nápoj. Z obchodu vyběhl, ale dostihli ho strážníci. Při ověřování totožnosti policie přišla na to, že je muž trestně stíhán v několika evropských státech.

Dostal hlad

Jednatřicetiletý muž pravděpodobně dostal hlad a v supermarketu z regálu vzal tři čokoládou plněné koblihy a energetický nápoj. „Ještě předtím, než ho stihla ostraha zastavit, svou nepříliš zdravou svačinu snědl a z obchodu vyběhl,“ říká mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Mlsný jazyk se muži vymstil

Nedaleko ho dostihla městská policie, která ho dovedla zpátky do supermarketu. Kvůli chybějícím dokladům museli strážníci počkat na příjezd státní policie. V ten moment se muži jeho mlsný jazyk velice vymstil, protože po ověření totožnosti zjistili, že je muž podezřelý z trestné činnost hned v několika evropských státech. „Strážníci proto po domluvě muže převezli na policejní služebnu, kde ho státním kolegům předali,“ doplňuje Kadrnožková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky kobliha, krádež, trestní stíhání

Krádež koblih prozradila, že je muž trestně stíhán v několika evropských státech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.