Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Osmnáctiletý mladík v noci v Brně skákal úplně nahý před projíždějící auta

V sobotu večer v Jedovnické ulici úplně nahý mladík nepředvídatelně skákal před projíždějící auta. Strážníci podle chování usoudili, že je nejspíše zdrogovaný.

Strážníci dostali oznámení o nepřiměřeně oblečeném osmnáctiletém mladíkovi, který se úplně nahý potácel v Jedovnické ulici před výjezdem z Brna. Podle volající nebylo nebezpečné pouze zvolené (či nezvolené) oblečení, ale hlavně to, že nepředvídatelně skákal před projíždějící auta.

„Strážníci z revíru Východ nemuseli dlouho hledat. Osmnáctiletý mladík se totiž procházel uprostřed vozovky a na sobě neměl jediný kus oblečení,“ doplňuje mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Poté, co se strážníci přiblížili, tak jim mladý muž začal nadávat a s rozpraženými pažemi se jim vydal naproti. Nakonec ho museli strážníci spoutat a přikryli ho dekou, aby neprochladl. Z jeho nesouvislé řeči strážníci usoudili, že by mohl být zdrogovaný, a tak přivolali sanitku.

„Ještě před odvozem do nemocnice se na místo dostavili také státní policisté. Mladík je podezřelý z několika přestupků, které dořeší správní orgán,“ dodává Kadrnožková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky nahý muž, strážníci, drogy, Brno

Osmnáctiletý mladík v noci v Brně skákal úplně nahý před projíždějící auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.