Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Majitel domu přistihl opilého zloděje, jak mu krade slivovici. Ten si druhý den nic nepamatoval

Nezvaného hosta ve svém domě objevil tento týden majitel v Kobylnicích na Brněnsku. Opilý devětadvacetiletý muž se mu vloupal do domu, chystal se přitom ukrást několik litrů domácí pálenky a dětskou motorku.

Zloděj se do rodinného domku dostal nad ránem násilím. Na dvorku přitom poničil skleněné dveře do šatny, poškodil přenosný gril a připravil si k odnosu pět lahví domácí pálenky. Pak se mu ve vedlejší místnosti zalíbila dětská krosová motorka a další gril, který při snaze o přemístění rozbil.

Jeho hodně hlasité řádění vzbudilo majitele, který nezvaného hosta zavřel v jedné z místností místnosti a přivolal policejní hlídku. Ta viditelně podnapilého muže, který nadýchal skoro dvě a půl promile, jednoduše zadržela.

Po vystřízlivění v policejní cele se muž, divil, co jej to mohlo jen napadnout. „Nyní musí počítat se stíháním za porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádež," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto Tomáš Valnoha

Štítky krádež, zloděj, slivovice, grill, alkohol, opilost, dům, Brněnsko

Majitel domu přistihl opilého zloděje, jak mu krade slivovici. Ten si druhý den nic nepamatoval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.