Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj ukradl cyklistovi z Brna kolo, pak se ho pokusil prodat jeho kamarádům v cyklodílně

O štěstí v neštěstí může mluvit cyklista z Brna, kterému o uplynulém víkendu zloděj ukradl kolo. Ten totiž začátkem týdne udělal pořádnou chybu, když se ukradené kolo pokusil prodat v cyklodílně na Dornychu. Členové zdejší cyklistické komunity ihned poznali a ukradený kousek svého kamaráda a začali zloděje, který mezitím vzal nohy na ramena, pronásledovat.

Čtyřicetiletý zloděj se dal na útěk ve chvíli, kdy si uvědomil svou chybu. Pracovník v cyklodílně "nález" kola okamžitě zavolal osmadvacetiletému majiteli a zároveň se svým známým za zlodějem vyběhl ven.

Muži z cyklodílny zloděje pronásledovali až na parkoviště poblíž obchodního domu Tesco, kde uviděli, jak se společně se třemi dalšími kumpány pokouší bicykl složit do auta a odjet. „V tom jim ale zabránila právě přítomná strážnice, kterou na podezřelé muže upozornili svědci z cyklodílny," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Zanedlouho dorazily další hlídky strážníků, které od čtyř podezřelých zjistily totožnost a také jejich verzi události. „Přivolaný majitel kola potvrdil, že se jedná o jeho bicykl v hodnotě zhruba 8000 korun, a dodal, že ztrátu ohlásil hned v neděli státním policistům. Ti proto zamířili na místo a případem se budou dále zabývat," uzavřela Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky krádež, kolo, cyklodílna, Brno, Tesco, cyklista

Zloděj ukradl cyklistovi z Brna kolo, pak se ho pokusil prodat jeho kamarádům v cyklodílně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.