Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Senior v Břeclavi ukradl kolo. O pár ulic dál ale našel lepší, a tak ho vyměnil

Skoro sedmdesátiletý muž dostal nápad, jak ušetřit čas v Břeclavi mezi pochůzkami po městě. S prvním ukradeným horským kolem však nebyl spokojený, a tak si vyhlídl jiné.

Senior přicestoval do Břeclavi vlakem na konci června. Vyřídil si své pochůzky a pak dostal nápad. Rozhodl se, že si přilepší finanční situaci tím, že někde odcizí jízdní kolo.

Nejdříve mu do oka padlo odstavené horské kolo u obchodní akademie. Odstranil zámek a s kolem odjel směrem do centra. U jedné základní školy si všiml dalšího jízdního kola, které se mu zdálo být lepší. A tak první kradené kolo odstavil, na druhém odstranil zámek a odjel pryč.

Muž byl už za krádeže dříve potrestán

„Vyšetřovatel včera ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření 69letému muži, kterého viní z krádeže jízdních kol,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová. Policistům se muže podařilo ustanovit a navíc zjistili, že za krádeže byl v posledních třech letech odsouzen a potrestán. Spisový materiál nyní poputuje na Okresní státní zastupitelství Břeclav.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky senior, kolo, krádež, Břeclav, jízdní kolo

Senior v Břeclavi ukradl kolo. O pár ulic dál ale našel lepší, a tak ho vyměnil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.