Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý a agresivní muž se na Dornychu snažil dobýt za přítelkyní do bytu, pak chtěl zmlátit policisty

Krušný večer zažili brněnští policisté při zásahu na ulici Dornych v Brně. Opilý šestadvacetiletý muž se dvěma a půl promile v krvi se tam snažil dobýt za svou přítelkyní do bytu, ta ze strachu zavolala policisty. Muž však po příjezdu prohlásil, že jednu hlídku v klidu přepere.

Svou agresi tak obrátil vůči policistům. Zanedlouho však dorazila i druhá hlídka, muž začal couvat a konstatoval, že čtyři policisty už by asi nepřepral. Proto ustoupil a odešel.

Jenže to byl jen trik a po odjezdu policistů se se stejnou agresivitou opět vrátil a začal se domáhat vstupu do bytu. Po opětovném návratu už policisté na nic nečekali a použili proti muži donucovací prostředky.

Tím však agresiviní výboje toho večera neskončili. „V čekárně u lékaře před povinným vyšetřením před umístěním do policejní cely, verbálně s pouty na rukou napadal čekající pacienty. Uklidnil se až po opětovném použití donucovacích prostředků," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto pixabay.com

Štítky dornych, napadení, byt, agresor, Brno

Opilý a agresivní muž se na Dornychu snažil dobýt za přítelkyní do bytu, pak chtěl zmlátit policisty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.