Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

VIDEO: Muž dal ženě v centru Brna heroin. Žena si drogu střelila do žil přímo pod kamerami policie

Svědky malé epizody ze života uživatelů tvrdých drog se stal pracovníci dohledového centra městské policie, kteří kamerami po celém městě sledují dění v Brně. V místě jedné z největších koncentrací trestných činů - v parcích okolo Petrova, zaznamenali tento týden scénu distribuce tvrdých drog.

Strážníci za kamerovým systémem si tento týden v parku u ulice Bašty nedaleko od Petrova všimli podezřelého jednání muže a ženy. Díky kvalitnímu obrazu a skutečnosti, že dvojice stála velmi blízko dosahu kamer, bylo jasně vidět, jak mladý muž předává ženě injekční stříkačku. Potom jí do speciálně upravené misky odsypal světlý prášek a žena si obsah nádobky rozpustila po nahřátí zapalovačem.

To už na místo vyrážela hlídka strážníků. Žena si následně v přímém přenosu aplikovala drogu injekcí do žil. K její smůle byli do minuty na místě strážníci. Žena se jim na dotaz okamžitě přiznala, že užila heroin. Strážníci na ní pozorovali, že se chvěje po celém těle a na rukou má modřiny i drobné krvácivé rány.  Zatímco ona nezapírala, muž několikrát svoje tvrzení měnil.

V příruční tašce měl přitom několik použitých i nepoužitých injekčních stříkaček, papírovou obálku, misku na roztok, lahvičku od kyseliny citronové, zapalovač a další aplikační pomůcky i léky.

„Strážníci celý případ z pondělního odpoledne předali Policii České republiky pro důvodné podezření z trestného činu. Kromě toho ženu na místě pokutovali za odhození papírku použitého při přípravě k aplikaci drogy," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto MP Brno

Štítky heroin, stříkačka, video, strážníci, drogy, bašty, denisovy sady, Brno, droga, videokamera, Brněnský Petrov, Česko

VIDEO: Muž dal ženě v centru Brna heroin. Žena si drogu střelila do žil přímo pod kamerami policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.