Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Od nafty až po zmrzlinu. Zloděj navrtal nádrže desítkám aut, vykrádal i kiosky na vesnicích

Zloděj, který je připraven ukrást naprosto cokoliv. Brněnští kriminalisté v uplynulých dnech objasnili sérii případů, od krádeží nafty z vozidel po krádeže vloupání do firem v rámci jižní Moravy. Krádeže měl na svědomí pětačtyřicetiletý muž, který bral doslova vše, co mu přišlo pod ruce.

Muž například navrtal nádrže u 26 aut a ukradl z nich víc jak 550 litrů pohonných hmot, z aut bral například i autobaterie či nářadí. Naftu nebo benzin kradl, podle toho v jakém jezdil momentálně voze, i když měl soudem vyslovený zákaz řízení.

V jednom případě byl dokonce tak drzý, že si z šaten jedné firmy přímo za plného provozu odnesl notebook, peníze a dámské a pánské parfémy.

Vloupával se také do kiosků na sportovištích, odkud bral nejen tvrdý alkohol, ale i například čokolády připravené na dětský turnaj nebo 60 kusů zmrzlin.  „Obviněný s bohatou trestní minulostí způsobil škodu poškozením a odcizením více jak za 350 000 korun.  Nyní může počítat s pobytem za mřížemi," uzavřela policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Foto pixabay.com

Štítky zloděj, nafta, navrtané nádrže, kiosky, Jihomoravský kraj, motorová nafta

Od nafty až po zmrzlinu. Zloděj navrtal nádrže desítkám aut, vykrádal i kiosky na vesnicích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.