Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Namol opilý muž vyhrožoval pistolí své spolubydlící, policisté ho zpacifikovali

Hádka opilého osmadvacetiletého muže se svojí spolubydlící přinutila zasáhnout až dvě policejní hlídky. Namol opilý a agresivní muž si totiž nevystačil s nadávkami a na ženu vytáhl pistoli. S ní pak namířil své spolubydlící do obličeje a začal jí vyhrožovat.

Žena se oprváněně začala bát o svůj život a z domu utekla. Následně zavolala policisty. „Na místo tak byla okamžitě vyslána hlídky ze Strážnice a k případnému provedení zákroku i prvosledová hlídka z Hodonína," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policisté na místě společným postupem podezřelého muže pomocí hmatů a chvatů zpacifikovali. „Později se zjistilo, že pistole, kterou ženu ohrožoval, je plynová. To však předem nebylo jasné a policisté museli k situaci přistoupit s maximální opatrností a správným taktickým postupem," dodal mluvčí.

Zadrženého muže, který při dechové zkoušce nadýchal závratných 3,8‰ alkoholu, eskortovali do policejní cely. „Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu Nebezpečného vyhrožování, a pokud bude odsouzen, tak mu hrozí až tři roky odnětí svobody," uzavřel Zámečník.

Foto pixabay.com

Štítky pistole, zbraň, policisté, namíření, Hodonín, Strážnice

Namol opilý muž vyhrožoval pistolí své spolubydlící, policisté ho zpacifikovali  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.