Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Muž se zastal prodavačky v Letmu, nespokojený zákazník mu dopřál dávku pepřákem do očí

Čekání na objednané jídlo okořenil v neděli odpoledne pepřový sprej. V OC Letmo na Benešově ulici vyjel nespokojený zákazník na prodavačku rychlého občerstvení. Té se zastal svědek události, za což byl obměněn dávkou pepřáku do obličeje.

Ihned se strhla potyčka. Hlídka strážníků pak oba vyzvala, aby se uklidnili a předložili průkazy totožnosti. Osmadvacetiletý cizinec s pepřovým sprejem v očích se zalykal a strážníkům popsal, že poté, co se zastal prodavačky v rychlém občerstvení, zaútočil prý na něj třiadvacetiletý nespokojený zákazník. To potvrdili i svědci.

Při potyčce vytáhl mladší z podezřelých pepřový sprej a cizinci ho zblízka nastříkal do očí. Ty ho pálily a zarudlý měl celý obličej, hlídka proto přivolala kvůli ošetření sanitku. Mladší muž nezapíral, že pepřový sprej použil, podle jeho verze ho ale osmadvacetiletý cizinec vyprovokoval a on se jen bránil. „Protože nebylo možné na místě zjistit, jak k události došlo, případ projedná správní orgán kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MMB

Štítky pepřový sprej, útok, letmo, prodavač

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se zastal prodavačky v Letmu, nespokojený zákazník mu dopřál dávku pepřákem do očí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.