Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 23. května 2024  |  Svátek má Vladimír
Bez reklam

Opilá žena se snažila ujet policistům. Nabořila dvě auta a dům. Pak napadla záchranáře

Večerní silniční kontrola přinesla policistům z Brna-venkova dramatickou zápletku. Podezřele jedoucí osobní automobil značky BMW na pokyn hlídky nezastavil. Místo toho začal vysokou rychlostí ujíždět z Vojkovic směrem na Židlochovice. Honička skončila s bilancí dvou nabouraných aut a poničeného domu.

V tamní Brněnské ulici osmačtyřicetiletá řidička nezvládla řízení. Po chvíli riskantního kličkování žena nabourala při přejezdu zpomalovacího retardéru do zaparkované Škody Octavia. Kolize ji nepřinutila k zastavení a v bláznivé jízdě pokračovala.

Ve stejné ulici ještě nabourala do odstaveného osobního automobilu Nissan. O pár desítek metrů dál pak nebezpečnou jízdu zakončila přejezdem trávníku a nárazem do rodinného domu.

„Alkoholový zápach z úst řidičky, její jen těžce kontrolovaný vrávoravý pohyb a dvě otevřené lahve vína v autě hlídce napověděly, jaký byl pravděpodobný důvod pokusu o únik," popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek. V obličeji krvácivě zraněná řidička dechovou zkoušku na alkohol odmítla s tím, že se podrobí pouze lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu.

Žena byla agresivní i k zasahujícím záchranářům. Vedle verbálního napadání se aktivně bránila ošetření tržných ran v obličeji a strhávala si obvazy. Stejné výpady se opakovaly i při ošetření v nemocnici. Policisté museli ke zklidnění ženy použít služební pouta. Důsledkem zběsilé jízdy řidičky vznikla na automobilech a domě škoda za skoro půl miliónu korun.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky doprava, alkohol, Brno-venkov, nehoda, Policie, dům, BMW, Židlochovice, Nissan, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena se snažila ujet policistům. Nabořila dvě auta a dům. Pak napadla záchranáře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.