Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Řidič se na policisty vytasil s hysterickým hereckým výkonem v rádoby španělštině

Řidiči často přichází s různými výmluvami, aby se vyhnuli placení pokuty. Brněnští policisté však v těchto dnech například zaznamenali opravdu velmi originální cestu: muž předstíral, že mluví španělsky, i když španělsky neuměl ani slovo.

Řidiče, který se s vozidlem řítil obcí sedmdesáti kilometrovou rychlostí, změřili a poté kontrolovali dopravní policisté v Brně. Na hlídku začal muž hned mluvit španělsky a vůbec nechápal, proč jej strážci zákona zastavují. Neustále gestikuloval, že nerozumí česky.

Policisté na něj zkoušeli, hovořit německy i anglicky, ale bezvýsledně. Další z možností byla překladatelka ze španělského jazyka, jenže také "neúspěšně". Překladatelka totiž zjistila, že muž nerozuměl ani svému rodnému jazyku. Když řidič zjistil, že byl prohlédnut, svůj herecký výkon korunoval hysterickým pláčem.

„Jelikož nebylo možné cizince nijak ztotožnit, došlo na otisky prstů," uvedla za policisty Petra Hrůzová. A tím to prasklo. Ze Španěla se vyklubal pětačtyřicetiletý rodilý Čech se zákazem řízení, který mu bude opět prodloužen.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj PČR

Štítky španělština, herecký výkon, řidič, otisky prstů, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se na policisty vytasil s hysterickým hereckým výkonem v rádoby španělštině  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.