Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresivní muž zbil ženu, dal ji nůž na krk a řval, že ji podřeže. Zachránil ji svědek

Otřesný případ kriminálního chování vyšetřují policisté ve Strážnici. Sedmačtyřicetiletý muž se dvakrát během krátkého období vrhl na cizího člověka a vyhrožoval mu zabitím. V obou případech k činu neměl daleko.

První pokus přišel podle policistů před nedávnem. Agresor začal po slovní hádce škrtit jiného muže a u toho křičet, že ho zabije. Napadený muž se mu naštěstí vysmekl, utekl pryč a vše nahlásil policistům.

Ti pak při vyšetřování přišli na to, že obdobně napadl agresor před měsícem svou známou.  Ženu napadl opět po hádce, tentokrát však s nožem. Chytl ji za vlasy, stáhl k zemi a na krk jí přiložil ostří nože. Přitom na ni křičel, že ji podřeže a že ji zabije. Naštěstí pro ženu vše viděl svědek a zasáhl.

„V uplynulých dnech byl podezřelý muž policisty zadržen a bylo mu sděleno podezření ze spáchání trestného činu Nebezpečné vyhrožování. Na návrh policistů poté soudkyně rozhodla o jeho vzetí do vazby. Z uvedené skutky mu pak hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky agresor, napadení, Strážnice, nůž, podřezání, pokus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní muž zbil ženu, dal ji nůž na krk a řval, že ji podřeže. Zachránil ji svědek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.