Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté hledají svědky včerejší smrtelné nehody auta s chodcem

Policisté prosí veřejnost a případné svědky o popis události, která včera večer v Kuřimi na Brněnsku vedla ke smrti chodce. Ke srážce došlo krátce po devatenácté hodině na silnici I/43 na křižovatce poblíž obce Podlesí. Dvaašedesátiletý řidič Škody Fabia srazil třiašedesátiletého chodce. Ten na místě nehody bohužel zemřel.

Policisté nyní zjišťují příčinu tragického středu. „Z vyšetřování vyplynulo, že reflexními prvky nevybavený chodec se pohyboval po frekventované silnici," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. V místě je přitom pro případné přecházení vybudovaný podchod.

Pro vyšetření všech okolností nehody potřebují policisté znát předchozí pohyb poškozeného. „Navíc uvítáme i případná další svědectví místem havárie projíždějících řidičů. Poznatky k nehodě lze sdělit na policejní tísňovou telefonní linku 158," vyzval mluvčí.

V průběhu vyšetřování dopravní nehody byla vytížená spojnice Svitav s Brnem obousměrně uzavřená. Na objízdné trase přes Kuřim nedocházelo podle policistů k závažným dopravním komplikacím.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky chodec, auto, nehoda, smrt, Kuřim, svědci, havárie, Škoda Fabia, Brněnsko, Brno, Svitava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky včerejší smrtelné nehody auta s chodcem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.