Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozmanité produkty, které jsou dostupny všem

PR článek

Bi-es je jednou z nejžádanějších parfémových značek na trhu České republiky. Zákazníci ho milují za bohatý sortiment a zcela demokratické ceny zboží. Potvrzením toho slouží neustále rostoucí počet pozitivních recenzí od těch, kteří si již koupili a osobně vyzkoušeli tyto produkty.

Parfémy od značky Bi-Es představují luxusní aroma, které bude obalovat vaše tělo, řekne o Vás celému světu mnohem víc než to nejúžasnější oblečení ze sametu. To jsou právě ty vůně, které Vám pomůžou naladit se na příjemné chvíle s milovanou osobou nebo na komunikaci s obchodními partnery. Obohatí atmosféru a vzduch kolem Vás příjemným pocitem triumfu, případně jemnou atmosferou romantiky.

Polská značka Bi-es má bohatou historii. Firma prošla mnoha změnami, než se stala takovou, jakou ji známe nyní. Svou výrobu zahájila po druhé světové válce. Od té chvíle se několikrát změnil název obchodní značky. V 80. letech se Bi-es dostala mezi nejpopulárnější parfémové značky v Polsku. Produkce se navíc už tehdy exportovala do zhruba třiceti zemí světa. Bylo poměrně snadné ji najít v regálech specializovaných obchodů. Na rok 1996 připadlo rozsáhlé rozšíření sortimentu. Nyní se k výrobě přidala ještě řada kosmetických prostředků. V roce 2009 Bi-es odkoupila práva na několik populárních obchodních značek v Polsku a tím zvýšila rozsah výroby, čímž dále rozšířila výčet vyráběných produktů. Ve stejném období získála značka licenci na používání obrázků disneyovských a marvellovských hrdinů pro zdobení obalů svých produktů. Populární postavy upoutaly pozornost rodičů a dětí z různých statů světa, včetně České republiky. V roce 2012 byla centrální kancelář Bi-es přemístěna do Varšavy. To byl další důležitý krok na cestě k růstu důvěryhodnosti firmy, která se stále rychle rozvíjí a pravidelně prezentuje publiku nové zboží.

Dnes koupit kosmetiku a parfumerii Bi-es lze na různých obchodních místech po celé České republice, ale největší sortiment je představen na internet prodejnách. Obrovská rozmanitost dětských, ženských a pánských vůní dokáže uspokojit chutě nejrafinovanějších zákazníků. Sladké, čerstvé, ovocné, dřevité - pestrost vůní je tak velká, že někdy nevíte, čemu tedy dát přednost. Z parfémem značky Donegal se začnete cítit mnohem lépe a sebejistě.

Štítky Česko, vůně, druhá světová válka, Polsko, výroba, Varšava

Rozmanité produkty, které jsou dostupny všem  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.